Törlőkendők Policrom

Policloth – kék színű

Automatikus gumikendő-mosó rendszer, kék nem-szövött törlőkendővel a legelterjedtebb nyomóművekben történő használatra. Válogatott polimerikus szálainak és a speciálisan a nyomdaipar részére fejlesztett egyedi kialakításának köszönhetően a POLICLOTH tisztítási csúcsteljesítményt biztosít, csökkentett tisztítóvegyszer használat közben (akár 15%-kal kevesebbet mint a vezető márkák). Különleges textúrája révén a POLICLOTH hatékonyan dolgozik még akár a legkeményebb festékfoltokon is, de a gumikendőre nincs káros hatása. Garantáltan a legalacsonyabb a foszlása és kiváló a szakadási ellenállása. Nagy teljesítményt igénylő mosási munkákhoz ajánlott.

Poliwet L 120

A tisztítóeszközben nem-szövött törlőkendő,vegyszerrel előimpregnálva, géptermi manuális tisztításra. A POLIWET L 120 egyedi kialakítását az L 120 tisztító oldószerrel kombinálva biztosítja a leghatékonyabban. tisztítási összeállítást Kevésbé maró hatású, mint egyéb tisztítótermékek vagy zsírtalanító vegyszerek. Garantáltan a legalacsonyabb foszlása és kiváló a szakadási ellenállása. Minden géptermi tisztítási igényhez ajánlott.

  • ÚJ POLIWET – L120 minitekercsek
  • KIZÁRÓLAGOS SZABADALOM -minitekercsek
  • Impregnálókazettával automatikus gumikendőmosó rendszerekhez

Az impregnáló kazetta közvetlenül használat előtti kinyitása biztosítja a következőket:a tökéletes nedvességet – nincs idő előtti kiszáradás

  • kiváló erősségű nem szövött törlőkendőt – nincs elhasználtság
  • a telítés korrekt szintjét – nincs tisztítóvegyszer-veszteség
  • Policrom Screens L120 tisztító vegyszert: fejlett tisztítóeszköz a legalacsonyabb környezetszennyezéssel és egészségkárosítással.